El Cheka nuk ndalet, publikon bomba të reja (Audio)

Shpërndaje

El Cheka tash më personi më i përfolur në Maqedonin e Veriut e më gjërë me publikimin e përgjimeve kundër funksionarëve të BDI-së ku target e ka liderin Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferin.

Ai ka postuar dy përgjime të reja, ja postimi i tij në facebook:

Sapo më erdhi nga Sami Ukshini, Val Zeka dhe Shek Hallaqi

Musa Xhaferri thot se “Svrstoja tha se “Sorkadhja” i ka thën se ka nji borxh për shpellën dhe “vreshtat e arashtakut” dhe ku Ali Ahmeti tregon ngjarje ku i ka vra dhe ku i ka hedh.
Ali Ahmeti pyet se a i ka thën diçka për Dajën e tij Ruzhdi Veliun vllaun e Fazli Velit, Aliu e ka ditur gjith kto vite kush ka qëndruar pas vrasjes së Ruzhdi Veliut, pasi e pyet Musën se kur do takohen ai dhe vrasësi i dajës së tij Ruzhdi!
kjo mund të jet edhe një arsye që Fazli Veliu dhe Ali Ahmeti nuk flasin njëri me tjetrin!

*******

Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferri në telefon duke fol për letrat e jeshilta “eurot” dhe duke u tallur me njërzit e tyre ku i quajn “stërvina” dhe ku thon se Ramiz Merkoja është hileqar, dhe se Azisit dhe atyre të azisit duhet tu “q* p* nanës, dhe përmendin edhe për punët e Shish-it ku e quajn shishe!
Dhe Aliu thot vet se 3-vite nuk ka qen korrekt, pra e pranon vet!
Ndëgjoni se si shahen dhe si quhen “Stërvina” funksionarët e Bdi-së nga vet kryetari!
Bujar Osmani TUNG e ke o stërvin!

Për më tepër KLIKO në linkun KËTU