El Cheka publikon bomba për rastin “BRODECI” dhe “MON.STRA”

Shpërndaje

Personi El Cheka, i cili nga tashmë 1 javë publikon bisedat e përgjuara të funksionarëve të BDI-së, sot ka publikuar bomba per rastin BRODECI dhe MONSTRA.

Rasti BRODECI

Dërguar nga Sami Ukshini, Val Zeka dhe Shek Hallaqi

Ali Ahmeti i thot se “Brodeci” është faji Thaçit dhe i atij majmunit që fry hundët deputetit PDSH-së realisht, ndërsa për rastin “Sopoti” Blerimi Bexheti paska pun më të rëndësishme ku thot leje mos hapim një telash më shum!
Ja pra Kri.met e Pdsh-së dhe Bdi-së ndaj shqiptarve!

Rasti MONSTRA

Dërguar nga Sami Ukshini, Val Zeka dhe Shek Hallaqi

Blerim Bexheti njofton Ali Ahmetin për at rastin me të përjetshëm “Monstrën” që e kish Sadulla Duraku!
Ku dhe i thot se eshtë lajmru i pari i atij institucioni (Nga Vmro-ja) ku dhe tregon se mendimi është me vërtetu diçka tjetër (me shpik) dhe ku thot se është gabim politiko-gjyqsore dhe se mund të behet një luft mediale!
Dhe kur thot se burgjet e Idrizovës nuk i kontrollon udhëheqsia dhe se e kan mbush Vmro-ja dhe po i bën ngarkes Shtetit!
Po kta pse nuk reaguan?

Për më tepër kliko në faqen e EL CHEKA-s KËTU

ose: https://www.facebook.com/bombat.online1/