Seferi: “Urime festa e Fitër Bajramit”, Zoti e bekoftë Kombin Shqiptarë

Shpërndaje

Urime festa e Fiter Bajramit të gjithë Besimtareve Musliman.

Paqa dhe mëshira e Zotit qoftë mbi ju dhe Familjet tuaja.
Zoti e bekofte Kombin Shqipetar🇦🇱

NS