Halil Kastrati sonte në stadium në përkrahje të Kosovës

Shpërndaje

Hoxha dhe humanisti i madh, Halil Kastrati, ka udhëtuar së bashku me ekipin e Kosovës drejt Sofjes.

Ai do të jetë një tifoz i veçantë i “Dardanëve” dhe do të jetë në përkrahje të Kosovës në stadiumin “Vasil Levski” në Sofje kundër Bullgarisë.

Disa javë më parë Kombëtarja e Kosovës disa javë më parë kishte ndarë 25 mijë euro për ndërtimin e një shtëpie në shoqatën bamirëse ‘Jetimat e Ballkanit’ që Kastrati e drejton.