Lorik Cana: Në mes Kosovës dhe Shqipërisë, ja për cilën do të luaja nëse do isha aktiv!

Shpërndaje

Lorik Cana është pyetur dhe për dy përfaqsueset atë të Kosovës dhe Shqipërisë.

Ai ndër të tjera tregoi se për cilën do të luante nëse do të ishte aktiv në Futboll.

Shikoni pergjigjien e tij: