‘Vde.kje për shqiptarët’ dhe ‘Maqedoni e pastër’, kështu u festua titulli Kampion Evropian i Vardarit në Shkup (VIDEO)

Shpërndaje

‘Vde.kje për shqiptarët’ dhe ‘Maqedoni e pastër’, me këto brohoritje rac.iste tifozët por edhe një pjesë dërmuese e qytetarëve maqedonas festuan titullin Kampion Evropian të klubit të hendbollit ‘Vardar’ në Sheshin e Shkupit.

Deri më tani këto brohoritje nuk janë gjy.kuar nga asnjë funksionar, e as është reaguar nga Ministria e Brendshme.

Brohoritjet fyese, përkatësisht thirrjet për spastrim etnik të Maqedonisë së Veriut nga shqiptarët pothuajse mund të shihen gjithandej nëpër rrjetet sociale, të postuara nga profile të ndryshme private.

Kjo është vetëm një pjesë e brohoritjeve raciste: