Para pak kohe Zoti e gëzoi me djalë, sot humbi jetën bashkë me vëllaun

Shpërndaje

Mensur Mustafa 28-vjeç dhe dhe Abdulkerim Mustafa 26-vjeç nga Koliçani i Epërm janë vëllezërit që sot ndë.rruan jetë në tra.gjedinë që ndodhi rreth mesditës në Çair.

Familjarë, miq dhe qytetarë të shumtë kanë shprehur dhim.bjen për humbjen e dy vëllezërve, të cilët mbetën të ngu.juar në kanalin që i zuri ata pas punimeve që po kryenin në rrugën ‘Kemal Sejfulla’ karshi poliklinikës Çair, konkretishf gjatë gropimit të dheut me ekskavator për rrjetin ujësjellës, kishtr ardhur deri tek rrëshqitja e dheut dhe si pasojë e kësaj tre trupa ishin bllo.kuar.

Dy vëllezërit kishin ndë.rruar jetë në vendngjarje, ndërsa një 54-vjeçar me lëndime ishte nis drejt Spitalit të Qytetit.

Shoket e tyre kane treguar per vëllezërit Mustafa, qe kane qene shenmbull edhe si punetor edhe per sjelljen e tyre. “Pas 5-6 viteve zoti e gezoi para pak kohe me djal Mensurin, sot ndodhi kjo tra.gjedi. Buk mund ta pershkruaj me fjale”, ka treguar nje shok i tij per portalin “Alfa” ne gjuhen maqedone.