Puthje këmbësh e me “çaj rusi”, kështu u prit NATO në Prishtinë 20 vite më parë (Video)

Shpërndaje

Kosova po bëhet gati për të festuar 20-vjetorin e çlirimit nga forcat serbe.
12 Qershori, njihet si dita e çlirimit të Prishtinës, 20 vite më parë ishin forcat britanike ato që kishin hyrë të parat në Prishtinë, e që ishin pritur ngrohtësisht nga shqiptarët

Shqiptarët ishin mjaft mirënjohës ndaj forcave të NATO-së dhe kudo që shihnin I përshëndetnin dhe u dhuroni lule si shenjë falenderimi dhe paqës që kishin sjellur në vendin e trazuar nga një luft e egër.

Në pamje shihen momente emocionuese të para 20 viteve, kur një qytetar i puth këmbët një ushtari të NATO-së, ndërsa një grua i sjell çaj, e shumë fëmijë duke i dhuruar lule.

VIDEO