Sërish tërmet në Korçë: 15 ranë sot, deri në mesditë… (Foto)

Shpërndaje

Tërmetet nuk i janë ndarë Korçës as sot, pas panikut të madh që shkaktuan dje në disa fshatra të saj dhe shembjeve të mureve. 15 tërmete me fuqi të mesme janë regjistruar nga Instituti i Gjeoshkencave vetëm sot, deri në orën 14:00. Më i madhi ndër ta ka qënë 3.5 ballë. Ndiqni hartën: