Valon Bela: Beteja vazhdon. S’keni parë gjë akoma

Shpërndaje

Valon Bela, ish drejtor ekonomik në Klinikën për Gjinekologji dhe Obstetrikë ka paralajmëruar se nesër do të dorëzojë edhe katër kallëzime penale për keqpërdorime të detyrës zyrtare nga ana e drejtoreshës V.J pranë Klinikës universitare.

“Beteja vazhdon. Nesër në Prokurorinë Themelore (ora12) do të dorëzojmë edhe 4 kallëzime penale për keqpërdorim të detyrës zyrtare nga ana e drejtoreshës mjekësore V. J. pranë klinikës universitare për gjinekologji dhe obstetrikë. S’keni parë gjë akoma”, ka shkruar në një postim të tijin në Fejsbuk, Valon Bela.