Vetëm bu*rgu për Teuta Arifin mund të zgjidhë problemet e Tetovës?! (Video)

Shpërndaje

Përfaqësuesi i “Eco Guerillas” Arijanit Xhaferi është përgjigjur ndaj fushatës qesharake dhe nënçmuese të filluar nga komuna e Tetovës “Ne problemi, ne zgjidhja”. Xhaferi pajtohet se puna e komunës është problemi i Tetovës, por se zgjidhja është vetëm bu*rgu.

“Tetovarët e dinë që ju çdo herë jeni PROBLEMI, por nuk e mbajnë mend që ndonjëherë të keni qenë zgjidhja.
Hetime në Maqedoni tani nuk zhvillojnë vetëm gjykatat që kontrollohen nga VMRO-ja dhe nga LSDM-ja, e që juve ju kursejnë gjithmonë. Hetime tani zhvillojnë edhe prokuroritë e vendeve evropiane dhe OLAF-i. JU edhe më tej jeni PROBLEMI, por tani e tutje vetëm BU*RGU është zgjidhjaka shkruar Xhaferi.