Sela: Jemi në rrugë të mbarë për të gjetur zgjidhje për këtë problem

Shpërndaje

Kryetari i Aleancës për Shqiparët Ziadin Sela pas takimit me kryeministrin Zoran Zaev për ligjin për shtetësi theksoi se jemi në rrugë të mbarë për të arritur zgjidhje për këtë problem.

“Kemi punuar që të kemi një tekst final për propozim ligjin për shtetësi që duhet të jetë gati së shpejti. Ky ishte diskutimi jonë. Jemi në rrugë të mbarë për të gjetur zgjidhje për këtë problem” ka thënë Sela.

Më herët edhe kryeministri Zoran Zaev deklaroi se është përparim i dukshëm për Ligjin për Shtetësi dhe se Propozim-Ligji për shtetësi do të shkojë në Kuvend.