Vendi në fazën portokalli, të respektohen masat për mbrojtje

Shpërndaje

Vendi jonë sot dhe nesër do të jetë nën ndikimin e valës së ngrohtë me temperatura të larta nga faza portokalli (alerte). Kompetentët bëjnë thirrje që të respektohen masat e përgjithshme për mbrojtje të shëndetit, të lirohen nga detyrimet e punës grupet më të ndjeshme, përfshirë gratë shtatzëna, të sëmurët kronik si dhe personat e moshës mbi 60 vjet, ndërsa fëmijët nga kopshtet të mos nxirën në vende të hapura prej orës 11 deri në orën 17:00.