Veteranët vendosin shkronjat UÇK në një fshat të Malishevës

Shpërndaje

Veteranët e UÇK-së në shenjë nderimi për heronjtë, dëshmorët dhe martirët e lirisë, kana vendosur shkronjat UÇK në fshatin Ngucat të Malishevës.

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka shkruar se kjo pamje e tri shkronjave të shenjta, UÇK, është pikë strategjike dhe pikë referimi për të rinjtë.

“Nderim për veteranët e UÇK-së për këtë punë të vyer. Ju lumtë”, ka shkruar ai.