Veprim qyqar i kroatit – gruan e sul.mon me shishe xhami dhe më pas e rr.ah barbarisht (Video)

Shpërndaje

Nevenka Margeta, 52 vjeç, u rra*h brutalisht këtë mëngjes në Split. I gjithë sul*mi u filmua nga një kamerë vëzhgimi në brendësi të shtëpie.

Sul*mi ndaj gruas fatkeqe ndodhi pak pas orës 7, kur ajo duhej të hapte një restorant.

“Burri i kërkoi asaj një gotë ujë, filloi ta ofendonte dhe e goditi në kokë me një shishe. Pasi ajo ra në dysheme, ai filloi ta godiste me duar dhe këmbë”, tha burri i mërzitur.

Gjersa burri i saj, Damir Margeta, një anëtar në pension i Brigadës së IV-të, ofroi një shpërblim për ndonjë informacion në lidhje me autorin.

Ndërkohë, policia ka zbuluar identitetin e sul*muesit, por kërkimet për të vazhdojnë ende.