Bejta shpalos programin, ja si do të duket Gostivari

Shpërndaje

Gostivari mund të jetë ndryshe, dhe ndryshimi bëhet me Nevzat Bejtën, kështu thonë nga Bashkimi Demokratik për Integrim që kanë shpalosur programin dhe ndryshimin e Gostivarit.

Nevzat Bejta dita ditës merr mbështetje të fuqishme nga çdo vendbanim nga çdo fshat, nga çdo qytetarë i Gostivarit dhe ata presin se ndryshimi do të jetë pas 17 tetorit.

Në vijim linku ku mund të shihet programi në formatin PDF Programi për Gostivarin që duam