Në Tetovë bie numri i të infektuarve dhe vdekjeve nga Covid 19, ja sa janë sot

Shpërndaje

Në Tetovë dy persona kanë vdekur në 24 orët e fundit nga virusi Korona.

Nga Spitali i Tetovës informuan se është duke rënë numri i të infektuarëve dhe vdekjeve nga Covid 19.

Për momentin gjithësejt të hospitalizuar janë 108 pacientë .Të vaksinuar me një dozë janë 8 pacientë ndërsa me dy doza të vaksinës janë 6.

106 pacientë kanë me oksigjeno terapi,dy me respirator ndërsa ambulantë ditore 146 dhe gjithësejt 252.

Nga Spitali thanë se edhe përkundër rënies së numrit të të infektuarëve,duhet bërë kujdes dhe të respektohen masat makaimalisht.Ata thanë se personat që kanë simptoma të paraqiten menjëherë për trajtim.