Vajzën dhe nënën i gjetëm të djegura në një shtrat afër njëra-tjetrës

Shpërndaje

“Vajzën dhe nënën i gjetëm të djegura në një shtrat afër njëra tjetrës. Pasi që trupat ishin plotësisht të djegur, nga flokët dhe qaforja dalluam që bëhet fjalë për një vajzë të re dhe nënën e saj. Kur i morëm trupat u kujdesa që të mos ja humbasim qaforen në mënyrë që ti mbetet kujtin familjes.

Të gjithë trupat ishin të shkrumbuar e vetmja gjë që u kishte mbetur pa djegur ishin aparatet për frymëmarrje”, kështu shprehet njëri nga personat që kishte marr pjesë në lokalizimin e zjarrit.