Ahmeti: Në Zhelinë të bashkuar në përkrahje të Fatmir Izairit

Shpërndaje

Sonte në një tubim madhështor lideri i BDI-së, Ali Ahmeti ishte prezent në përkrahje të kandidatit për Kryetar të Komunës së Zhelinës, Fatmir Izairit.

Postimi i plotë:

Në Zhelinë të bashkuar në përkrahje të Fatmir Izairit kemi nisur rrugën e sigurt drejt fitores së agjendës së blertë për të bërë edhe më shumë punë për jetë më cilësore për të gjithë ne.

Më 17 Tetor bashkë do votojmë për ardhmëri të shëndoshë dhe vazhdimësi të zhvillimit.

Vepro drejtë

voto blertë

Rretho numrin 3

💚🗳3️⃣✅