Ahmeti: Tetova mbështet fuqishëm Teuta Arifin për kryetare të komunës

Shpërndaje

Tetova mbështet fuqishëm Teuta Arifin për kryetare të komunës.

Realizimi i punëve të mira do të vazhdoj edhe më tej në Tetovë.

Të nderuar qytetarë, e ardhmja e qytetit varet nga ju. Më 31 Tetor dilni dhe votoni masovikisht për programin e shumë projekteve të jetës cilësore që ka në dorë Teuta dhe që bashkë me përkrahjen e të gjithë neve do ta realizojë!

Vepro drejtë, voto blertë!

Rretho numrin 3!

💚🗳3️⃣✅