Ahmeti: Çairi triumfoi bindshëm në rrethin e parë

Shpërndaje

Çairi triumfoi bindshëm në rrethin e parë.

Visar Ganiu morri përkrahje absolute nga qytetarët për të vazhduar realizimin e punëve.

Të dashur qytetarë, më 31 Tetor dilni dhe konfirmoni fitoren, votoni për jetë!

Votoni Visar Ganiun për komunën e Çairit.

Vepro drejtë, voto blertë!

Rrethoni numrin 3!

💚🗳3️⃣✅