Teuta Arifi: Të jetë dita e sotme festë e demokracisë dhe vullnetit të lirë të qytetatëve!

Shpërndaje

Kandidatja nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, Teuta Arifi para pak çastesh ka realizuar të drejtën e votës në Tetovës.

“Sot shfrytëzova të drejtën time qytetare dhe votova. Bëj thirrje për një proces zgjedhor fer dhe korrekt!

Të jetë dita e sotme festë e demokracisë dhe vullnetit të lirë të qytetatëve! 🍀”, theksoi Teuta Arifi.