Bexheti: BDI e vajtojnë humbjen e Qeverisë, se kanë hallin te Levica

Shpërndaje

Zëdhënësi i Aleancës për Shqiptarët Flakron Bexheti ka komentuar zhvillimet e fundit politike në vend pasi është më se e qartë se BDI dal ngadal po përgaditet në opozitë për shkak se nuk shihet si partner i ardhshëm në qeverinë e përkohshme e cila do të formohet ditëvë në vijim nga shumica e re parlamentare mes VMRO-DPMNE, Aleanca për Shqiptarët-Alternativa, Lëvizja BESA dhe e Majta, përcjell in7

Bexheti ka shruar se BDI-së i e vërteta është se i pengon bashkëpunimi dhe bashkëqeversija mes ASH-AAA-BESA dhe VMRO dhe se nuk shifen në asnjë mënyre si partner të ardhshëm në Qeversijen e re qe do ta përgadiste vendin per zgjedhje te parakohshme parlamentare

Postimi i plotë:

E thënë shkurt, BDI don ta defokusojë opinionin me LEVICËN, a e vërteta është se i pengon bashkëpunimi dhe bashkëqeversija mes ASH-AAA-BESA dhe VMRO dhe se nuk shifen në asnjë mënyre si partner të ardhshëm në Qeversijen e re qe do ta përgadiste vendin per zgjedhje te parakohshme parlamentare!-ka theksuar zëdhënësi i ASH-së Flakron Bexheti.