E vrau me kazmë pas koke, ja vendi ku e kishte groposur fëmijën 8-vjeçar (Video)

Shpërndaje

Në banesën e autorit Klodian Çalamani, ndodhen ende gjurmën e vrasjes makabre të fëmijës 8-vjeçar Mateo Vasiu. Ai e qëlloi me kazmë pas kohë fëmijë duke e lënë të vdekur në vend dhe më pas e groposi në oborrin e shtëpisë së tij pranë tualetit të jashtëm të shtëpisë.

Në video duket qartë gropa e hapur ku fëmija ishte hedhur dhe mbuluar me blatë.