Sërish tërmet në Maqedoninë e Veriut

Shpërndaje

Një tjetër tërmet është regjistruar në Maqedoninë e Veriut.

Një tërmet me magnitudë 2.3 ka ndodhur sot 13 km në verilindje të Ohrit, njofton EMSC.

Tërmeti ka ndodhur pak pas orës 10:21.

Dje poashtu ka ndodhur një tërmet në afërsi të Kërçovës, me magnitudë 3.5 ballë dhe është ndjerë në pjesët jugperëndimore të Maqedonisë.

https://www.emsc.eu/Earthquake/earthquake.php?id=1063464