Konstituohet këshilli komunal i Likovës, ja kush zgjidhet kryetar

Shpërndaje

Sot u mbajt seanca konstituive e Këshillit të Komunës së Likovës, me ç’rast me 15 vota ” për ” , 1 ” kundër ” dhe me 3 vota ” abstenim ” , Dr. ZEKIRJA SHAHINI, është zgjedhur Kryetar i Këshillit të Komunës .

Këshilli Komunal i Likovës numëron 19 këshilltarë edhe atë BDI 13 këshilltarë, ASH dhe Alternativa 4, BESA 1 dhe 1 i pavarur.