Sela: Kjo Qeveri është delegjitimuar

Shpërndaje

Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela, në një dalje për media para Kuvendit, tha se kjo Qeveri është delegjitimuar, pasi që siç shtoi për momentin opozita i ka 60 deputetë, ndërsa pushteti 59, transmeton TV21.

“60 për momentin i ka opozita, ndërsa qeveria për momentin i ka 59. 60 është më shumë se 59 dhe qeveria është e delegjitimuar”, tha Sela.