Ratkoceri: Kjo Qeveri do të zgjasë sa të dëshirojnë VMRO dhe BDI (Video)

Shpërndaje

Gazetari Arben Ratkoceri në paraqitjen e tij në ClickPlus në TV21 ka komentuar gjendjen aktuale me shumicën parlamentare.

Ratkoceri thekson se Qeveria aktuale do te zgjasë për aq kohë sa dëshiron VMRO-DPMNE-ja dhe BDI-ja.

“Alternativa edhe logjikisht, duket se presionin më të madh e dhe kërkesën kryesore e ka që kjo shumicë të zgjatë deri në fund të mandatit, mirëpo aty nuk ka garancion.

Unë mendoj, dhe e them publikisht, kjo Qeveri do të zgjas aq sa donë VMRO-ja dhe BDI-ja”, deklaroi Ratkoceri në ClickPlus.