Ahmeti: Ngushëllime të sinqerta familjes Qerimi nga Opaja për birin e tyre Rexhailin!

Shpërndaje

Postimi nga Ali Ahmeti:

Ngushëllime të sinqerta familjes Qerimi nga Opaja për birin e tyre Rexhailin i cili ndroi jetë sot në burgun e Shkupit.

Rasti Alfa ka ngritur dyshime në opinionin publik në vend dhe me të drejtë kërkohet rigjykim për ta zbardhur të vërtetën.

Fatkeqësisht, Rexhaili iku para kohe pa e pritur përballjen e re me drejtësinë për ta dëshmuar pafajësinë.