Artan Grubi: Ju faleminderit!

Shpërndaje

Artan Grubi është rizgjedhur për ministër për sistem politik dhe marrëdhënie mes komuniteteve.

Në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut ai do të bartë edhe funksionon e zëvendëskryeministrit të parë, transmeton albazone.info.

Pas votimit në Kuvend, ai shkroi:

“Ju faleminderit”.