Big Mama pasi përfundoi performancën në dasmë, merr fshesen dhe e pastron dyshemen

Shpërndaje

Big Mama është njëra prej artisteve më të dashura të estradës shqiptare.

Ajo është një karakter mjaftë i fortë me të cilin ka rrëmbyer shumë zemra dhe është kthyer një person të dashur.

Së fundmi, në Instagram ka qarkulluar një video ku shihet Big Mama në një dasmë me fshes në dorë, duke pastruar dyshemen.

Ndër të tjera, Big Mama nihet si një femer mjaftë pa komplekse dhe mjaftë e drejtë për drejtë.