I moshuari: Pa gru s’ka kurrgjë, as jeta nuk është interesant

Shpërndaje

Dhuna ndaj grave është ndër temat më të komentuara dhe të cilat kanë zgjuar reagime të shumta në vend.

Shoqëritë civile kanë ndërmarrë aktivitete për parandalimin e dhunës ndaj grave me thirrje dhe protesta, në drejtim të institucioneve shtetërore.

Rreth këtyre çështjeve, qytetarët për Insajderin pohuan se duhet të bëhet më shumë nga ana shtetërore, në mënyrë qe të mos kemi raste që përfundojnë edhe me fatalitet.

Një i moshuar tha se veç njerëzit e dobët i rrahin gratë. Ai deklaroi se pa grua jeta nuk është interesant.

“Veç njerëzit e dobët i rrahin gratë. Gruaja është shtëpiake. Pa gru s‘ka kurrgjë. Kjo botë nuk është interesant pa gru. U tejkalu kjo, është tepru kjo, gjyqet nuk po punojnë sa duhet sepse ai që e rrah gruan duhet të dënohet rreptësishtë”, ka thënë ai.