Taravari: Qoftë kjo Marrëveshje vetëm fillim i rrugës së paqes dhe përgjegjësisë, sepse pa përgjegjësi nuk ka paqe!

Shpërndaje

Pas marveshjes së mbrëmshme në Ohër në mes Kosovës dhe Sërbisë, ka reaguar edhe kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari i cili e ka cilësuar si një marveshje e cila duhet të sjell paqe, por dhe kujton se duhet të permbushet me përgjegjsi.

Reagimi i plotë:

Si shqiptar, por mbi të gjitha si një qytetar i botës, jam i gëzuar që Kosova dhe Serbia arritën të merren vesh.

Qoftë kjo Marrëveshje vetëm fillim i rrugës së paqes dhe përgjegjësisë, sepse pa përgjegjësi nuk ka paqe!