Çfarë gëzimi ndjen njeriu kur takon miq të mirë në vend të huaj!

Shpërndaje

Cfarë gëzimi ndjen njeriu kur takon miq të mirë në vend të huaj! E kur këta miq përpiqen të krijojnë dicka jashtë Atdheut atëherë ne duhet të jemi pjesë e rëndësishme e ndihmës për arritjen e suksesit të tyre.

Valmira Prenga është vajza që ka kohë të jetë mama, të jetë motër, bashkëshorte, e punësuar, mike e mirë dhe krijuese. Kështu e mbaj mend unë të mirën Valmira. E dashur, e gjendshme dhe luftëtare.

Krijimet e saj duket sikur nuk i bën me duar, por me shpirt. Shpirt i bukur dhe kreativ! Çdo gjë e bënë me dashuri dhe mirësi.

Kështu kur qirinjtë të digjen në ambientet tuaja përvec qetësisë të ndjeni dhe kënaqësi që po ndihmoni një shqiptare të krijojë në vend të huaj.

Kur doni të bëni një dhuratë e kur doni të blini dicka të bërë me duar shqiptareje hidhini një sy krijimeve të të bukurës Valmira. Webi i saj:

https://milas-lights.com/

E gjeni gjithashtu në instagram: https://instagram.com/milas_lights?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg==

#Shperndajeni

S. BEGAJ