Në nder të Ditës Botërore të Fëmijëve, Lloga ndriçon ministrinë me ngjyrë të kaltërt

Shpërndaje

Në prag të 20 Nëntorit – Ditës Botërore të Fëmijëve, 30 vjet nga ratifikimi i Konventës për të Drejtat e Fëmijëve dhe 30 vjet UNICEF MK në vend, ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga ka ndriçuar objektin e Ministrisë me ngjyrë të kaltërt.

Postimi i plotë:
Në prag të 20 Nëntorit – Ditës Botërore të Fëmijëve, 30 vjet nga ratifikimi i Konventës për të Drejtat e Fëmijëve dhe 30 vjet UNICEF MK në vend.
Çdo fëmijë, kudo, ka të drejtë të jetojë në një botë paqësore!
#PërÇdoFëmijë #ÇdoTëDrejtë! #UNICEF