Silvana Begaj: Gëzuar Festën e Kurban Bajramit Shqipëri e Shqiptarë kudo që ndodheni!

Shpërndaje

Urimi nga Silvana Begaj, për festën e Kurban Bajramit:
Gëzuar Festën e Kurban Bajramit Shqipëri e Shqiptarë kudo që ndodheni! Kurban Bajrami është dita e mirësisë, mëshirës dhe sakrificës.
Përpara Zotit jemi Një!
Le të jetë dita ku të na pranojë Zoti lutjet për një Shqipëri pa korrupsion, pa varfëri dhe pa krim. Le të jetë ditë që të sjell bashkim, harmoni pavarësisht ndasive.
Zoti ua pranoftë adhurimin dhe lutjet!