Çfarë bëjnë stjuardesat kur janë vetëm? (VIDEO)

Shpërndaje

Pothuajse të gjithë neve na ka rënë të marrim shërbimin e stjuardesave. Ato në shumicën e rasteve janë të bukura dhe super të sjellshme.

Megjithatë puna e tyre përplot stres, dhe me njerëz shumë të stresuar nga fluturimet me aeroplan, dëshiron edhe relaksim.

Kur fluturimi kryhet me sukses dhe avioni ateron, ndërsa udhëtarët braktisin aeroplanin, koha për relaksim fillon.

Më së miri këtë e tregon një video, ku një stjuardesë provon të bëjë disa gjeste sportive me këmbët e saj të gjata.

Ajo provon të prekë bagazhet me këmbë, dhe këtë ja arrijnë në të dy anën. Por ajo nuk harron të përkujdeset edhe për fustanin e saj të shkurtër të cilin e mbanë me dorë, që të mos zbulojë atë, që shumica e burrave ndoshta po e prisnin. /gazetametro/