Feridja fillon të gatuajë pite, me veprimine saj ajo shokon Xhynejtin! (Video)

Shpërndaje

Seriali Beni Affet, ka kohë që është duke u transmetuar në televizionet tona.

Karakteristikë e kësaj telenovele, janë episodet e gjata që ka, transmeton ORAvip.

E njëra ndër personazhet më të dashura dhe më naive është Ferijda.

Ajo ballafaqohet me shumë të papritur dhe nuk arrin ta jeton dashurinë e saj me Xhynejtin.

Ndryshe nga seriali që i takon një familje të pasur, Feridja në jetën e përditshme është shumë e thjeshtë.

Madje, ajo guxon të gatuajë pite. Po ta shihte këtë video Xhynejti, ai kurrë nuk do ta merrte për nuse.