Dj Blunt dhë Real1 i ofendojnë disa reper, ata futen më armë në emision Live

Shpërndaje

Të ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë janë DJ Blunt dhë Real1.

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante.

Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe befasit në emision.

Dj Blunt dhë Real1 i ofendojnë disa reper ata hyn gjatë emisionit, shikone reagimin e Dj Blunt dhë Real1.

https://www.youtube.com/watch?v=I-Z4AZiAkW0&feature=youtu.be