BELA: Si po mbushet Universiteti “Nënë Tereza” me profesorë maqedonas ?

Shpërndaje

Valon Bela vazhdon me paraqitjen e dëshmive me keqpërdorimet që ndodhin nga ana e rektorit të Universitetit “Nene Tereza” në Shkup, Aziz Pollozhanin për skandalet e njëpasnjëshme, njofton fjala.mk

Më poshtë ju sjellim një postim të kritukuesit të drejtë për keqpërdorimet nga ana e rektorit të UNT-së, Aziz Pollozhanit

Postimi i plotë nga Valon Bela:

Ruzhica Kërstiç, Sekretare Gjenerale.

Andrej Cvetkovski, prof inordinar
Aleksandar Dimovski, profesor inordinar
Daniel Pavlevski, Docent
Aleksandar Petkovski, Docent
Zoran Trifunov, Docent
Monika Lutovska, Docent
Olivera Petrovska, Docent
Stevan Qosevski, Asistent Doktorant
Zllatko Nedelkovski, Docent
Jovan Hristovski, Asistent Doktorant
Bistra Netkova, Profesor Inordinar
Olga Popovska, Docent.

Në foto keni vendimin e Rizvan Sulejmanit, ku refuzon kuadrin shqiptar me doktorat nga vendet e zhvilluara perendimore dhe pranimin e docentit maqedonas.

Ditëve në vijim do të publikoj refuzimin e shumë kuadrove shqiptarë që janë refuzuar nga binomi i krimit Aziz & Rizvan.

Këta profesorë nuk njohin gjuhën shqipe prandaj edhe shtrohet pyetja se a është Universitet për shqiptarët apo ???