‘Sofia’ e Çanit bën ndryshimin drastik, askush nuk do e njohë

Shpërndaje

“Sofia” e Arian Çanit, Xheni Brahaj ka bërë një ndryshiom drastik në pamjen e saj.
Xheni ka vendosur t’i bëjë flokët rozë dhe ky ndryshim i ka surprizuar të gjithë.

“Kur mi pëlqeu nëna flokët, nuk pyes fare ça mendoni ju të tjerët”, ka shkruar bukuroshja. Ndryshim mjaft i guximshëm.