12 vite nga ndërhyrja më brutale në historinë e futbollit (Video)

Shpërndaje

Gazeta spanjolle “AS”, përmes edicionit të saj online, ka përkujtuar 12-vjetorin e asaj që ajo e konsideron ndërhyrjen më brutale në futboll, të cilën e bëri Ben Thatcher ndaj Pedro Mendes. Ky i fundit ra pa ndjenja nga goditja që mori dhe iu desh të mungojë në 8 ndeshjet e mëpastajme. Britanikja “The Guardian” e ka konsideruar atë si ndërhyrjen më të keqe në historinë e Premier League./Tele Sport