Do e gjeni shpirtin tuaj binjak vetëm nëse bëni këto 3 gjëra. Mos prisni më!

Shpërndaje

Nëse doni të dini se si të gjeni shpirtin tuaj binjak, është e domosdoshme që të punoni me veten tuaj, në mënyrë që rruga e gjetjes mos të ketë pengesa.

Dashuria është kur dy njerëz lidhen si shpirtra të afërm, forma më e pastër e një lidhjeje shpirtërore.

Një mënyrë e shkëlqyer për të testuar këtë është të mendoni për një vendim të rëndësishëm që keni bërë në të kaluarën dhe për atë që ju shkaktoi që ta bëni atë zgjedhje. Ju mund të keni marrë këshilla nga miqtë dhe familja, rreth asaj se çfarë duhet të bëni, por në fund të fundit, ju keni dëgjuar veten tuaj. Ja çfarë duhet të bëni:

1. Identifikoni modelet negative të mendimit tuaj

Kur mendoni për takimin, çfarë mendoni? A janë ato mendime gëzimi, sepse ju jeni së bashku apo keni frikë dhe dyshime?! Për shumë njerëz, sipas intv.al frika dhe dyshimet shkaktohen. Çështjet e pazgjidhura mund të paraqiten. Si rezultat i të menduarit tuaj negativ, mund të ndjeni dhimbje të trupit dhe do e largoni dikë që mund ta dashuroni.

2. Krijoni një ide si do ishte jeta juaj së bashku

Imagjinoni nëse shpirti juaj binjak të ishte këtu tani. Si do të ndiheshit? Çfarë do të bënit? Merrni një fletore dhe i rendisni të gjitha gjërat. Në këtë mënyrë edhe ju do keni një ide se çfarë kërkoni nga dikush si partner.

3. Mendoni pozitivisht për t’u lidhur me të

Krijoni një pohim pozitiv. Për shembull:”Shpirti im dhe unë jemi në rrugën tonë, asgjë nuk mund të na mbajë larg, jemi bërë për njëri-tjetrin”.