Kur ‘Kiki Challenge’ shkon për dreq (VIDEO)

Shpërndaje

Keke Challenge është kthyer në sfidën më të madhë në rrjet, ndoshta duke ua kaluar edhe te tjerave ndër vite.

Normal që kjo si sfidë ka bërë bujë edhe në vendin tonë, ku shumë janë të rinjtë, kryesisht femrat që e praktikojnë.

A ka raste që sfida shkos si mos më keq? Patjetër që po. Syri.net ju sjell një video ku tregohen momente kur sfida shkon për dreq.

E sigurtë që me videon e mëposhtme do qeshni pafund dhe do nq qoftë se nuk e keni bërë akoma sfidenn do mendoheni dy herë.

Shikim të kendshëm:

https://www.youtube.com/watch?v=etA9hSvL9b0&feature=youtu.be