Moment shokues, hedh shoqen nga ura (Foto)

Shpërndaje

Mund t’ju ketë ndodhur edhe ju të jeni në një lartësi dhe dikush t’ju nxisë të hidheni, në det, lumë a pishinë, por ju ngurroni.

Kështu ka bërë dhe një vajzë 16-vjeçare në SHBA e cila ishte e prerë në JO-në e saj që mos hidhej nga ura shumë e lartë në Uashington ku edhe jeton.