Shkolla e fshatit Medvec të Prizrenit në ujë (Foto)

Shpërndaje

Pas shiut të rrëmbyeshëm që ndodhi dje në komunën e Prizrenit, duke se më së shumti janë prekur shumë fshatra të këtij qyteti.

Lexuesit e portalit “GazetaePrizrenit.net” kanë dërguar pamje nga fshati Medvec dhe disa fshatra të Prizrenit, në të cilat shihen pamjet pas shiut të djeshëm.