Aliu: MJAFT MË se na keni mërzitur, “U tha, u bë”!

Shpërndaje

MJAFT MË se na keni mërzitur , na keni lodhur e stërlodhur,na keni lënduar. Sa po bën pak njeriu për të lexuar diçka të bukur,Oppss Artan Grubi- “Ju premtuam barazi gjuhësore- U tha, u bë”!

Po çfarë premtuat e çfarë keni bë shtrohet pyetja!
Premtuat LIRINË pa mos qenë të robëruar nga asksush ; Premtuat BARAZINË e barazia ka mbetur në hasra;

Po GJUHA, gjuha është e drejtë nomade o Artan, ajo vjen me ty kah do që të shkoshë. Nëse -ju thatë dhe u bë, atëherë kush tha e u bë më 1974. Kurë thatë ju me të vërtetë U BË: më 2008, 2011, 2018 apo 2019-të?

Nëse me ju gjuha gjendet dhe duket në certifikatën zgjedhore të Pendarovskit,atëherë kur ju të IKNI ajo do të gjendet edhe më lartë edhe më thellë edhe më drejtë edhe më e ëmbël! (Q.A)