Dalin përgjime të reja për funksionarët e BDI-së (AUDIO)

Shpërndaje

Autori i publikimit të përgimeve shkruan:

Musa Xhaferri në bised me Blerim Bexhetin ku fajin ja vë nënës vete që e bëri shqiptar të flas shqip, dhe tallen me gjuhën shipe ku thon edhe “SHTIP”, dhe se si do shkoj në Beograd ku në mënyr ironike thot se për Valon Belën do flas me njerzit e UDB-ës atje, dhe si kërcnon se do ti bëj mish për top dhe si do elikuidoj armiqt nëpërmjet “jush” ku i drejtohet Blerim Bexhetit!
Këto video më erdhën nga Sami Ukshini, Val Zeka dhe Shek Hallaqi zoti u ruajt vllazni

AUDIO-n mund ta dëgjoni KËTU