Shkup: Gru.shta për një status “facebook”-u, shtatë persona përfundojnë në spital

Shpërndaje

Të enjten (09.05.2019) në ora 20, në SPB Shkup është denoncuar që në shtëpinë e 49 vjeçarit S.U. ai dhe N.U. (46) dhe M.U. (27) janë sul.muar fizikisht, transmeton Gazeta Lajm. Sipas policisë, ata janë sul.muar nga katër persona me iniciale А.А., М.А. А.А. dhe А.А. Janë ndërmarrë masa është përgatitur procesverbal për denoncim të veprës “dhu.në”.