Talat Xhaferi emocionohet kur plaku shpalos hartën e Shqipërisë etnike “live” në emision (VIDEO)

Shpërndaje

Plaku 80 vjeçar Aziz Morina i ka bërë një surprizë dhe dhuratë të bukur Talat Xhaferit në Kojshia Show.

Shikoni çfarë i dhuron..